Klassieke Engelse Heksenopleiding:

Deze opleiding duurt een jaar en een dag (en is in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar).

Leeftijd: minimaal 18 jaar

Door de Corona-crisis starten nu pas in april 2021 2 nieuwe groepen met de heksenopleiding (bachelor). Elke maand (met een enkele uitzondering en aanpassing in de vakantie-perioden) is er een praktijkmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

De groepen zijn volgeboekt. Er staan inmiddels weer mensen op de wachtlijst.Je kunt je alvast wel aanmelden voor maart 2022.

De opleiding kan na afloop vrijblijvend worden afgesloten met een “inwijding”.  Aan de kosteloze inwijding kun je deelnemen als alle 12 lessen zijn betaald.

Om het niveau van de opleiding te waarborgen stellen we dat minimaal 80% van de praktijkdagen moet zijn gevolgd voordat aan de inwijding kan worden deelgenomen.


Kosten:  Ook voor de cursus 2021-2022 kunnen we het cursusgeld nog houden op €60 per zaterdag (4 praktijkuren + theorie vooraf per mail). Verder is het inclusief de meeste materialen en koffie/thee/verfrissing en versnapering. Voor een goed verloop zijn we genoodzaakt €25,00 inschrijfgeld te vragen. Door dit te voldoen ben je verzekerd van een vaste plaats in een cursistengroep.  Na inschrijving word je regelmatig van een en ander op de hoogte gehouden.

Tijdens deze opleiding word je geschoold tot een echte klassieke Engelse Heks. De theorie wordt elke maand digitaal aangeleverd na betaling van het maandelijkse lesgeld.               

(reknr IBAN: NL71RABO0143053213  tnv de Wolderse Heks)

onderdelen heksenopleiding

Nadat de bachelor-cursus is afgerond bestaat de mogelijkheid tot een vervolgcursus (Master-opleiding). Deze cursus bestaat uit 8 cursusdagen. Kosten €60,00 per cursusdag.

Nadat de Master-cursus is afgerond bieden wij de cursisten de mogelijkheid om met elkaar in contact te blijven door lid te worden van het in 2014 opgerichte coven, genaamd “Rozengeur en Maneschijn”.  

.