Klassieke Engelse Heksenopleiding:

Deze opleiding duurt een jaar en een dag (en is in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar).

Leeftijd: minimaal 18 jaar

In maart 2024 zijn 2 nieuwe groepen met de heksenopleiding (bachelor) gestart. Elke maand (met een enkele uitzondering en aanpassing in de vakantie-perioden) is er een praktijkmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Ook de groepen voor maart 2025 zitten vol. Je kunt je wel op een wachtlijst laten plaatsen.  

De opleiding kan na afloop vrijblijvend worden afgesloten met een “inwijding”.  Aan deze kosteloze inwijding kun je deelnemen als alle 12 lessen zijn betaald.

Om het niveau van de opleiding te waarborgen stellen we dat minimaal 80% van de praktijkdagen moet zijn gevolgd voordat aan de inwijding kan worden deelgenomen.


Kosten:  Ook voor de cursus 2024-2025 kunnen we het cursusgeld nog houden op €60 per zaterdag (4 praktijkuren + theorie vooraf en achteraf per mail). Verder is het inclusief de meeste materialen en koffie/thee/verfrissing en versnapering. Voor een goed verloop zijn we genoodzaakt €25,00 inschrijfgeld te vragen. Door dit te voldoen ben je verzekerd van een vaste plaats in een cursistengroep.  Na inschrijving word je regelmatig van een en ander op de hoogte gehouden.

Tijdens deze opleiding word je geschoold tot een echte klassieke Engelse Heks. De theorie wordt elke maand digitaal aangeleverd na betaling van het maandelijkse lesgeld.               

(reknr IBAN: NL71RABO0143053213  tnv de Wolderse Heks)

onderdelen heksenopleiding

Nadat de bachelor-cursus is afgerond bestaat de mogelijkheid tot een vervolgcursus (Master-opleiding). Deze cursus bestaat uit 11 cursusdagen. Kosten €60,00 per cursusdag.